Connect with us

Administratie

ANUNȚ. Primăria comunei Pomârla a demarat procedura de obținere a avizului de mediu pentru ”Construire bloc de locuințe sociale”

Published

on

Comuna Pomârla, județul Botoșani, titular al PUZ – ”Construire bloc de locuințe sociale în sat Pomârla, comuna Pomârla, județul Botoșani”, propus a fi amplasat în sat Pomârla, comuna Pomârla, județul Botoșani, anunță publicul interesat că s-a elaborat prima versiune a planului sus-menționat și s-a modificat Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani în vederea demarării procedurii de obținere a avizului de mediu conform HG 1076/2004.

Prima versiune a Planului poate fi consultată la Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani, b-dul Mihai Eminescu nr.44, jud. Botoșani, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00 și la sediul Primăriei comunei Pomârla, în zilele de luni-vineri între orele 8,00-16,00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani, în termen de 18 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad