Connect with us

Administratie

Primăria Dorohoi modernizează și dotează toate cabinetele de medicină școlară

Published

on

Municipiul Dorohoi va avea cea mai modernă și bine dotată rețea de cabinete de medicină școlară din județul Botoșani. În plus, Primăria Dorohoi va mai angaja medici și asistenți care vor lucra în unitățile de învățământ.

Primăria municipiului Dorohoi a reușit să obțină finanțări pentru reabilitarea tuturor școlilor și grădinițelor iar printre obiectivele incluse se numără și cabinetele de medicină școlară. Primarul Dorin Alexandrescu a precizat că va acorda o atenție mult mai mare cabinetelor de medicină școlară și că a solicitat deja suplimentarea personalului.

“Noi avem proiectele cu finanțare europeană pentru modernizarea tuturor școlilor și grădinițelor din Dorohoi. În cadrul fiecărei unități școlare vom dezvolta câte un cabinet de medicină școlară, dotat cu tot ceea ce trebuie. Analizând situația actuală, am găsit un deficit de cadre medicale și ar trebui suplimentat numărul de medici și asistenți pentru a acoperi toate aceste școli. Am avut o discuție pe această temă și doamna director al Direcției de Sănătate Publică mi-a spus că am tot sprijinul ei pentru a avea personalul necesarul”, ne-a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Foto: Edumedical.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad