Connect with us

Administratie

Bogdan Buhăianu, viceprimar: „Dorim o schimbare a managementului de la Eltrans”

Published

on

Se pregătește schimbarea conducerii societății Eltrans. Social democrații din conducerea primăriei și din Consiliul Local vor schimbarea lui Victor Ivănescu din funcția de director general al societății Eltrans.

Viceprimarul Bogdan Buhăianu susține că managementul societății Eltrans nu este unul eficient și acuză conducerea că timp de aproape jumătate de an nu a blocat și nu a ridicat nicio mașină parcată neregulamentar în municipiul Botoșani.

“Comunicarea directă cu cei de la Eltrans nu este cea mai bună. Din august 2020 și până anul acesta nu a fost făcută nicio blocare în municipiul Botoșani. Nu a fost ridicată nicio mașină. În același timp, această societate vine foarte des la primărie și solicită mărire de subvenție. În momentul în care ai o activitate care poate genera venituri, trebuie să te folosești de ea. Acum un an se făceau 20 de blocări pe zi cu 2-3 angajați. Astăzi sunt 8-9 angajați și nu se realizează nicio blocare. Ne întrebăm dacă managementul de la Eltrans este cel mai eficient pentru această societate”, a spus Bogdan Buhăianu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad