Connect with us

Evenimente

Autoturism cu documente falsificate depistat în trafic

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, care a fost depistat în trafic conducând un autoturism pentru care a prezentat documente falsificate.

Ieri,  în jurul orei 12.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit, în localitatea de frontieră Mihăileni, un autoturism marca Ford Transit, cu numere de înmatriculare portugheze, condus de un botoşănean în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că parte din documentele prezentate pentru control, respectiv poliţa de asigurare şi stickerul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice, cu însemnele autorităţilor din Portugalia, nu prezintă condiţiile de formă şi fond specifice unor documente autentice, fiind false.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută și sancționată de articolul 323 din Codul Penal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad