Connect with us

Sport

Iftime râde de Becali: “Devine campion mondial la transferuri proaste”

Published

on

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, râde de Gigi Becali după ce a apărut informația că latifundiarul din Pipera vrea să-l transfere pe Andrei Burcă.

Gigi Becali a dezvăluit pentru Pro Sport că o să dea o lovitura transferând un fotbalist care evoluează la o rivală din Liga 1, iar jucătorul la care face referire latifundiarul din Pipera ar fi Andrei Burcă.

Valeriu Iftime a vorbit despre interesul lui Gigi Becali pentru internaționalul român și susține că fundașul central nu are loc la echipa finanțată de latifundiarul din Pipera. Mai mult, Iftime l-a ironizat pe fotbalistul CFR-ului și îi transmite lui Becali că „devine campion la transferuri proaste”.

„La câte greșeli face domnul Becali, dacă îl mai ia și pe Burcă, devine campion mondial la transferuri proaste. Ce să facă cu Burca, să taie lemne? El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern. Bine, cine îi dă vreodată sfaturi lui Becali? În afară de Doamne Doamne, că îl iubește„, a declarat Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, conform AS.ro.

Cotat de site-urile de specialitate la 2,3 milioane de euro, Andrei Burcă a ajuns la CFR Cluj în iulie 2019 după ce formația din Gruia le-a plătit celor de la FC Botoșani 200.000 de euro. Fundașul central în vârstă de 27 de ani a jucat în sezonul 2020 – 2021 în 28 de meciuri dintre care 19 în Liga 1, 7 în Europa League și 2 în Cupa României.

Sursa: PROSPORT

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad