Connect with us

Politica

Marius Budăi: “Ministrul Muncii folosește această ticăloșie în încercarea de a justifica mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani”

Published

on

Marius Budăi, fost ministru al Muncii în perioada 2018-2019, o acuză de ticăloșie pe Raluca Turcan, actualul Ministru al Muncii. El îi recomandă Ralucăi Turcan să citească Legea Pensiilor și Legea Salarizării.

“Ministrul Muncii, Raluca Turcan, se folosește de un fake-news, în încercarea de a învrăjbi angajații din privat cu cei de la stat, dar care fake-news este, de fapt, o perdea de fum menită să învăluie în ceață adevăratele intenții ale PNL, și anume creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani. Concret, legislația în vigoare interzice cumulul pensie anticipată-salariu, indiferent dacă salariul este la privat sau la stat. Dacă Raluca Turcan nu știe asta ar trebui să plece acasă, dacă o știe – la fel, pentru că ceea ce face este o ticăloșie. Dar ministrul Muncii folosește această ticăloșie în încercarea de a justifica mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani! Doamna Turcan, v-am mai spus: citiți Legea Pensiilor și Legea Salarizării, înainte de a mai face declarații!”, este mesajul lui Marius Budăi, deputat PSD Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad