Connect with us

Administratie

Conturi deblocate la Nova Apaserv: “Am ajuns la o înțelegere”

Published

on

Noul director interimar al Nova Apaserv a anunțat că a făcut primele plăți către firma Aquaterm și către E.ON iar conturile operatorului de apă au fost deblocate. În plus, el a precizat că astăzi se achită salariile tuturor angajaților.

În urmă cu o săptămână, Gabriel Cîrlan a fost numit director interimar al Nova Apaserv și a reușit să rezolve una dintre marile probleme ale companiei. În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții firmei Aquaterm, aceștia au acceptat eșalonarea datoriei pe care o are Nova Apaserv. De asemenea, s-a făcut o primă plată către E.ON și urmează discuțiile pentru eșalonarea datoriei.

“Conform înțelegerii cu Consiliul de Administrație, prima problemă pe care am încercat să o rezolv a fost deblocarea conturilor. S-a întâmplat. Am avut o discuție cu firma cu care suntem în dispută. Am ajuns la înțelegere, o eșalonare până la achitarea sumei. Mai sunt vreo două milioane și ceva de plată

E o gură de aer luată de societate. Astăzi plătim salariile. Ieri am plătit la E.ON pentru că eram în pericol să taie curentul. Le-am dat un milion și urmează să mă întâlnesc cu ei pentru a face eșalonare pe restul sumei, până pe la șase-șapte milioane, cât e de plată. Am plătit la ANAF, la Apele Române unde nu s-a mai plătit de aproape un an, furnizorii… Oamenii au înțeles, am făcut o înțelegere verbală. Este primul pas dar asta nu înseamnă că problemele societății s-au rezolvat. Ne trebuie niște bani pentru a achita datoria către Aquaterm după care ne trebuie niște sume care să acopere istoricul din ultimii patru ani”, a spus Gabriel Cîrlan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad