Connect with us

Administratie

Directorul DSPSA le răspunde celor care au criticat terenul Stadionului Municipal: “FC Botoșani nu a făcut niciodată rabat, am pornit instalația”

Published

on

În ultimele zile, jucătorii, antrenorii, conducătorii cluburilor și alți oameni din fotbalul românesc au criticat starea gazonului stadionului Municipal din Botoșani. Oficialii clubului și reprezentanții primăriei au fost acuzați că nu au pornit sistemul de încălzire al terenului.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, instituție care administrează Stadionul Municipal, spune că sistemul de încălzire al terenului a funcționat zilnic de la începutul acestei luni  iar costurile au fost suportate de clubul FC Botoșani.

“Sistemul de degivrare funcționează de la primul meci din această lună. Nu trebuie să uităm că s-a jucat după câteva zile de ninsoare abundentă iar ulterior a fost un val de ger. Trebuie să mai spunem că noi nu am jucat niciodată în ianuarie. Primul meci din acest an a fost pe 16 ianuarie. Avem o colaborare foarte bună cu cei din conducerea clubului FC Botoșani, pornim sistemul de încălzire cu cinci zile înaintea meciului, factura la energie electrică este plătită de clubul FC Botoșani. Costurile sunt mari. Acest sistem consumă aproximativ 700 de kilowați pe oră. FC Botoșani nu a făcut niciodată rabat de la acest lucru și de fiecare data când a fost ger am pornit instalația”, a precizat Eugen ȚURCANU.

“La -15 grade nu face față. Ar trebuie să punem o instalație cu o putere instalată mult mai mare. La -5 grade nici nu ar trebui să se joace meciurile. La -10 sau -15 grade este inuman atât pentru sportivi cât și pentru oamenii de la întreținere”, a adăugat directorul DSPSA Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad