Connect with us

Administratie

ORA 20:00. Toate drumurile județene au fost redate circulației

Published

on

Drumarii au reușit să deblocheze toate sectoarele afectate de viscol. Cu toate acestea ei atrag atenția că viscolul încă nu s-a oprit și că pe anumite porțiuni se circulă pe un singur fir. Sulurile de zăpadă formate de vântul puternic pot crea noi dopuri, motiv pentru care autoritățile recomandă ca șoferii să nu pornească la drum decât dacă este o urgență. Dacă amânarea deplasării nu este posibilă, mai ales acum asupra nopții, este recomandat ca șoferii să se intereseze care sunt condițiile de trafic. Starea drumurilor județene poate fi aflată apelând numărul de telefon 0231/510.792.
De asemenea, este recomandat ca autovehiculele să fie echipate corespunzător pentru iarnă, să aibă combustibil în rezervor și sistemul de încălzire să fie funcțional.
Până la ora 21:00, județul se va afla sub avertizare de tip Cod Galben de viscol, iar până luni dimineață, la ora 10:00, sub avertizare Cod Galben de ger. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10ºC și se vor încadra, în general, între -18ºC și -8ºC. Acum, la Botoșani se înregistrează -7ºC, temperatură care este resimțită, din cauza viscolului, ca fiind de -14ºC.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad