Connect with us

Administratie

ORA 12.00. DJ 293 Coțușca – Mileanca, a fost redeschis. Alte cinci drumuri județene sunt închise

Published

on

La ora 12:00, drumarii acționau pe celelalte cinci sectoare de drum afectate de zăpadă: Coțușca – Rădăuți Prut (DJ 282), Avrămeni – Mitoc (DJ 294A), Borolea – Zahoreni (DJ 294 C), Dângeni – Hănești (DJ 282) și Dângeni – Mihălășeni (DJ 294).

Până la ora 17:00, județul Botoșani este sub avertizare de tip Cod Portocaliu de viscol. Potrivit meteorologilor, pe teritoriul județului, dar în special în regiunile de Nord și Est, se manifestă intensificări ale vântului cu viteze de până la 80 km/h. Vântul puternic spulberă zăpada și reduce vizibilitatea semnificativ. În intervalul 17:00-21:00, județul se va afla sub avertizare de tip Cod Galben de viscol. Meteorologii pot prelungi avertizările și după aceste ore, ceea ce îngreunează eforturile drumarilor de a reda circulației sectoarele blocate de nămeți.

Rugăm șoferii să nu se pornească la drum pentru a nu-și pune viața în pericol și pentru a da posibilitatea drumarilor de a acționa în vederea redării drumurilor cât mai rapid traficului.

Imediat ce un anumit sector de drum va fi redat circulației, reprezentanții Direcției Județene de Drumuri și Poduri vor anunța acest lucru.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad