Connect with us

Sport

Reacția lui Marius Croitoru după “JAPCA” lui BÎRSAN: Cum să fiu calm dacă nu dă penalty clar?

Published

on

FC Botoșani ratează calificarea în sferturile Cupei României într-un meci în care arbitrul Marcel Bîrsan a refuzat cel puțin un penalty pentru echipa antrenată de Marius Croitoru. La finalul jocului, antrenorul botoșănean a reacționat.

”Din păcate, alții își lasă amprenta asupra rezultatelor. Nu cred că nu vezi o fază din 2 metri și nu vezi fault. Deja e prea mult. Nu trebuie să faci asemenea greșeli, nu au voie.

Dă-mi ce e dat, ești la 2 metri de fază, mi-e greu să accept! Îl lovește în genunchi. Dacă ăla nu e penalty clar, atunci toți trebuie să ne apucăm de altceva, toți, jucători, antrenori, și să rămână cei care iau astfel de decizii. 

Nu stiu de ce mi-a dat cartonaș, el știe. Vrea să fiu calm. Dar cum să fiu calm dacă nu dă penalty clar? Să spun: domnule arbitru, îmi cer mii de scuze că te-am deranjat?!

Ar trebui să intre în vestiar să vadă cum plâng și cum suferă jucătorii mei în vestiar! Ce să le spun acum? Ați jucat bine, dar nu au vrut alții! Cel mai greu mi-e acum să le ridic moralul.

Din păcate sunt singurul care vorbește și plătește. Din două în două meciuri sunt trimis în tribună pe ceea ce vede o țară întreagă. Anul trecut am fost cea mai dezavantajată echipă, cred că și acum e la fel, suntem acolo, în primele 3.

Am încercat să aliniez cel mai bun 11, nu am ce să le reproșez, sunt mândru că sunt antrenorul lor și că joacă un fotbal frumos indiferent de teren”, a declarat Marius Croitoru la DIGI SPORT.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad