Connect with us

Sport

FC Botoșani – Univ. Craiova 0-1. Arbitrul Bîrsan îi duce pe olteni în sferturile Cupei României

Published

on

Universitatea Craiova se califică în sferturile Cupei României cu ajutorul arbitrului Marcel Bîrsan care a refuzat cel puțin un penalty botoșănenilor, a interpretat mai multe faze în favoarea oltenilor iar pe finalul a tras de timp mai ceva decât fotbaliștii echipei oaspete.

FC Botoșani începe din nou în dezavantaj meciul. În minutul 1, Florescu îl faultează în care pe Ivan iar arbitrul Marcel Bîrsan dictează penalty și îi arată cartonașul galben jucătorului botoșănean. Un minut mai târziu, Cicâldău a marcat iar Craiova era în avantaj.

FC Botoșani iese la joc iar în minutul 9, Holzmann este faultat în careu dar de această dată Bîrsan nu mai dictează penalty deși era la câțiva metri de fază.

Meciul este echilibrat dar fără ocazii de gol la cele două porți, jucătorii fiind în primul rând preocupați să-și mențină echilibrul. În minutul 44, Cicâldău îi dă un cot în gură lui Fili dar arbitrul Bîrsan îi arată doar cartonaș galben olteanului.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac iar în minutul 48 jucătorii lui Marius Croitoru cer din nou penalty la pentru un henț la Vătăjelu dar arbitrul Marcel Bîrsan pare decis să ajute Craiova să se califice în sferturile Cupei României.

În minutul 54, FC Botoșani are o mare ocazie de a egala prin Florescu dar Pigliacelli își salvează echipa. Croitoru forțează egalarea cu Keyta, M. Roman și Ongenda, intrați în minutul 60, dar oltenii se apără foarte bine. Pe finalul meciului, arbitrul Bîrsan a tras de timp mai mult decât au făcut-o jucătorii olteni.

Partida se încheie cu victoria oltenilor care se califică în sferturile Cupei României.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad