Connect with us

Administratie

Răsturnare de situație la Nova Apaserv. Consiliul de Administrație a ales un alt director

Published

on

Consiliul de Administrație al Nova Apaserv a decis cine va conduce operatorul de apă al județului Botoșani până la organizarea unui concurs. Noul director interimar este un liberal apropiat al vicepreședintelui ALDE Botoșani, Florin Țurcanu.

În această dimineață, înaintea ședinței Consiliului de Administrație al Nova Apaserv, președintele Consiliului Județean anunța că îl susține pe Doru Constantin, un jurist din Vâlcea, pentru funcția de director interimar al operatorului de apă. Numai că socoteala de la CJ nu s-a potrivit cu planurile membrilor Consiliului de Administrație.

Membrii Consiliului de Administrație au decis ca noul director al Nova Apaserv să fie Gabriel Cîrlan și nu Doru Constantin, așa cum a vrut Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

Gabriel Cîrlan este membru PNL și a mai fost director general al Nova Apaserv în perioada în care președintele Consiliului Județean Botoșani era Florin Țurcanu. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani, declara că varianta cea mai bună pentru conducerea Nova Apaserv este Gabriel Cîrlan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad