Connect with us

Administratie

Federovici reacționează după ce Consiliul de Administrație a pus un director liberal la Nova Apaserv

Published

on

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, a vrut să-l impună pe Doru Constantin, un jurist din Vâlcea, la conducerea Nova Apaserv. Consiliul de Administrație al companiei aflate în subordinea CJ, nu a fost de acord și l-a numit pe liberalul Gabriel Cîrlan în funcția de director interimar.

Mai citește:

Răsturnare de situație la Nova Apaserv. Consiliul de Administrație a ales un alt director

Doina Federovici susține un jurist din Vâlcea pentru funcția de director al Nova Apaserv

„Votul de astăzi din cadrul Consiliului de Administrație al Nova Apaserv arată că PNL și Pro România și-au dat mâna pentru a păstra conducerea societății, care, de altfel, de-a lungul existenței sale a fost puternic politizată de PNL. Noi, Consiliul Județean, prin intermediul domnului Simion Drelciuc, am susținut ca la conducerea societății să vină un profesionist, Doru Constantin. Valoarea și experiența lui Doru Constantin, un om neînregimentat politic, nu pot fi contestate de nimeni, dar se pare că aceste lucruri nu au contat și au primat înțelegerile transpartinice. Prin această numire, PNL și Pro România, care au deținut și până acum controlul operatorului de apă atât la nivel de management, cât și de Consiliu de Administrație, vor trebui să găsească soluții pentru situația în care au adus societatea”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Deși Consiliul Județean este acționar majoritar, potrivit legislației, deciziile aparțin în totalitate Consiliului de Administrație.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad