Connect with us

Administratie

Doina Federovici susține un jurist din Vâlcea pentru funcția de director al Nova Apaserv

Published

on

“Conducerea executivă a Consiliului Județean Botoșani va susține și în cazul managementului operatorului de apă, Nova Apaserv, nominalizarea unui profesionist”, anunță președintele CJ Botoșani.

Acest profesionist este Doru Constantin care a fost director interimar la CET Govora intre aprilie si octombrie 2015. Tot la CET Govora a fost consilier juridic și șef resurse umane iar in CV-ul lui mai apare că in perioada 2009-2015 a fost vicepresedintele Clubului Sportiv CET Govora. Din 2017, Doru Constantin este presedintele Consiliului de Administrație la Modern Calor.

„Experiența domnului Doru Constantin în domeniul serviciilor publice îl recomandă ca o persoană care are capacitatea de a gestiona situația critică în care se află în prezent Nova Apaserv. Doru Constantin este apolitic și nu este străin de ceea ce se întâmplă în Botoșani, fiind din iulie 2017 președinte al Consiliului de Administrație de la Modern Calor. El a fost și membru în top-managementul CET Govora, ocupând și funcția de director general. De asemenea, a activat și în cadrul Administrației Bazinale de Apă Olt, fiind astfel familiarizat cu problemele operatorilor de apă”, a declarat Doina Federovici.
În această dimineață, Consiliul de Administrație al Nova Apaserv îl va numi în funcția de director interimar.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad