Connect with us

Sport

FC Botoșani – CFR Cluj 2-1. VICTORIE obținută cu efort uriaș

Published

on

Meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj s-a jucat pe un teren sub orice critică. Botoșănenii s-au adaptat mai bine la terenul înghețat, au făcut un efort uriaș și s-au impus cu scorul de 2-1.

Meciul a început de la scorul de 0-1. În minutul 1 și 20 de secunde, Debelyuh a șutat din marginea careului și l-a învins pe Hankic. Având avantaj pe tabelă, oaspeții au făcut au făcut pasul înapoi și le-au permis botoșănenilor să aibă posesia. Șeroni cade în careul clujenilor, botoșăneni solicită lovitură de la 11 metri dar arbitrul Horia Mladinovici dictează fault la marginea careului.

CFR revine în atac, Costache șutează la colțul scurt dar Hankic respinge în corner. Replica botoșănenilor vine în minutul 31 când Mihai Roman a executat foarte bine un corner de pe stânga iar albanezul Enriko Papa a marcat cu capul.

Botoșănenii rămân în ofensivă iar în minutul 37 reușesc să marcheze din nou. Enriko Papa șutează în bară, mingea ajunge la Mihai Roman iar atacantul botoșănean marchează pentru 2-1. CFR revine în atac și are două ocazii prin Costache și Deac dar la pauză scorul era în favoarea botoșănenilor.

Repriza secundă începe cu o ocazie a oaspeților dar Păun șutează peste poartă. CFR Cluj a avut posesia dar fără mari ocazii la poarta lui Hankic, până în minutul 80 când Păun a șutat puternic dar portarul echipei FC Botoșani are o intervenție foarte bună.

În minutul 90 Rondon are o șansă mare de gol dar Hankic are o intervenție ca la handbal și își salvează echipa. Câteva secunde mai târziu, Al Mawas scapă spre poarta clujenilor dar șutează puțin pe lângă poartă.

Partida se încheie cu victoria botoșănenilor care care fac încă un pas spre play-off.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad