Connect with us

Evenimente

A încercat să scape de polițiștii de frontieră și s-a izbit cu mașina în gard

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un tânăr, care a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deține permis de conducere.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iași a efectuat semnale regulamentare pentru a opri în trafic un autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate, continuând deplasarea încă 150 m, însă, din cauza zăpezii, a pierdut controlul volanului, lovind cu partea din faţă a maşinii un gard.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că la volan se afla un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad