Connect with us

National

Numărul românilor cu salariul minim a CRESCUT

Published

on

Cifre în exclusivitate obținute de Realitatea PLUS de la Ministerul Muncii. A crescut mult numărul românilor care încasează doar salariul minim pe economie. În 2020, 1,3 milioane de angajați aveau un venit lunar de 2.230 de lei. În anul 2021, numărul acestora a crescut cu peste 400.000.

Datele obținute în exclusivitate de Realitatea PLUS de la surse din Ministerul Muncii arată o creștere uriașă a numărului de români care trăiesc doar cu salariul minim pe economie.

Spre exemplu, în anul 2020, 1.300.000 de aveau un câștig lunar de doar 2.230 lei. În acest an, numărul acestora a ajuns la 1.700.000. Vorbim despre români care trăiesc doar cu salariul minim pe economie.

Vă reamintim faptul că, la începutul acestui an, salariul minim pe economie net a fost majorat cu doar 41 de lei. Au existat mai multe nemulțumiri ale sindicaliștilor față de această creștere. Aceștia au ieșit în ultima perioadă în nenumărate rânduri în stradă, și-au strigat nemulțumirile în fața mai multor instituții importante din Capitală, spunând că vor salarii mai mari și că sunt nemulțumiți de această creștere.

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad