Connect with us

National

Florin Cîţu: „Vom încerca să producem vaccinul anticovid în România, la Cantacuzino”

Published

on

Premierul României a făcut sâmbătă rapelul, declarând că este optimist înm ceea ce priveşte campania de vaccinare în ciuda problemelor cu aprovizionarea.

Florin Cîţu s-a vaccinat cu doza de rapel împotriva COVID-19 sâmbătă, de la ora 12.00, tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, informează Guvernul. Acesta spune că de acum campania de vaccinare va merge mult mai bine.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că România va produce vaccin anticoronavirus la Institutul Cantacuzino.

Vom încerca să producem vaccinul în România, la Cantacuzino. Am avut o scrisoare de la Comisia Europeană, vom vedea ce vaccin va fi produs”, a spus Cîțu după ce s-a vaccinat.

A fost la fel de uşor ca prima oară. Fără niciun fel de probleme. Este foarte important să facem rapelul. Deci toată lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să facem şi al doilea vaccin pentru că fără al doilea vaccin, toate eforturile noastre de până acum au fost degeaba. Este important să ne vaccinăm, dar este mai important să venim și la rapel. Vă spun că e important să venim și la al doilea vaccin. Începe programarea din 10 februarie pentru AstraZeneca, vom avea 180 de cabinete noi. Cred că februarie a fost o provocare pentru vaccinare, dar din această lună programul se va accelera. Vom merge către ținta pe care am pus-o de la început”,  a declarat Florin Cîțu.

Sursa: RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad