Connect with us

Politica

Marius Bădăi: “Minciuna – politică de casă a guvernării PNL-USRPLUS-UDMR!”

Published

on

Deputatul social democrat Marius Budăi acuză guvernul de incompetență și susține că i-a mințit pe români cu acel Plan Național de Redresare și Reziliență.

“Ați mai auzit ceva de Planul Național de Redresare și Reziliență? Bineînțeles că nu.

Planul Național de Redresare și Reziliență rămâne o “fata morgana”. Guvernarea lui Iohannis se dovedește profund incompetentă și incapabilă să realizeze proiecte în acord cu cerințele europene, astfel încât România să aibă parte de cele 30 de miliarde de euro alocate.

În guvernările lui Iohannis țara noastră a ajuns în postura unui elev perpetuu corigent. A primit nota 4 de la Comisia Europeană și în pofida recomandărilor primite, brambureala continuă….acum s-a declanșat și o așa-zisă consultare publică, la mai bine de 3 săptămâni după ce ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunțat înființarea a nu mai puțin de 10 grupuri de lucru pentru a îndrepta prostiile făcute de guvernul Orban.

Acum se vede cât de mare a fost minciuna electorală și țeapa postelectorală, cu cele 80 de miliarde de euro, bani europeni, pe care Iohannis și guvernarea promiteau că-i vor atrage.

În privința PNRR singura soluție rezonabilă este cea propusă de PSD, respectiv dezbaterea și aprobarea în Parlamentul României, pentru că PNRR ESTE AL ÎNTREGII ȚĂRI ȘI PENTRU TOȚI CETĂȚENII EI, NU DOAR AL GUVERNĂRII IOHANNIS-PNL-USRPLUS-UDMR ȘI CLIENTELA LOR POLITICĂ.

TREBUIE să existe o distribuire națională echilibrată a celor 30 de miliarde de euro și prin urmare proiecte realizate/selectate NEDISCRIMINATORIU, în funcție de culoarea politică”, este mesajul postat de Marius Budăi, deputat PSD Botoșani.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad