Connect with us

Sport

Gigi Becali a anunțat cât a plătit pentru Haruț și ce a mai negociat cu Valeriu Iftime: “Totul a intrat în cei 661.000 de euro”

Published

on

În urmă cu o lună, Valeriu Iftime anunța că Denis Haruț nu va pleca pe mai puțin de un milion de euro. Până la urmă, fundașul dreapta al FC Botoșani a plecat pentru 661.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer.

De asemenea, FC Botoșani a pierdut și unul din cele zece procente pe care le avea, în cazul în care Olimpiu Moruțan va fi vândut.

„Am luat unu la sută din Moruțan. A mai rămas cu nouă sau zece la sută Valeriu Iftime. Așa am negociat, i-am luat și procentul. Totul a intrat în cei 661.000 de euro pentru Haruț. Așa fac eu afaceri. Moruțan va fi următorul mare transfer. Octavian Popescu va fi cel mai mare, dar pe el nu mă gândesc să îl vând acum.

Pe Moruțan o să cer 50 sau 60 de milioane de euro. O să treacă pandemia și la cum joacă, pentru că e cel mai bun acum, o să iau bani mulți pe el. Poate că o să îl dau cu 30 de milioane de euro, dar eu o să cer 50! Sau poate că îl voi da cu 100 de milioane. La transferuri e mereu imprevizibil”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

 

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad