Connect with us

Administratie

A reînceput ridicarea rablelor din municipiul Botoșani

Published

on

Autoritățile locale au decis să ridice toate autovehiculele fără numere de înmatriculare, parcate și uitate pe spațiul public din municipiul Botoșani.

Potrivit primarului Cosmin Andrei, s-a demarat o amplă acțiune de ridicare a acestor autoturisme care ocupă locuri de parcare de ani de zile și din cauza cărora nu se putea interveni corespunzător nici pe componenta de salubrizare.

În cursul zilei de astăzi, două autoturisme au fost ridicate pe de străzile Pacea și Petru Rareș.

„Continuăm operațiunea de ridicare a mașinilor abandonate. Facem ceea ce am spus că facem. Curățăm orașul de rable. În acest moment mai avem aproximativ 40 de mașini identificate, care urmează să fie ridicate dacă posesorii nu se vor conforma notificărilor și nu vor elibera spațiul public. În acest fel, mai câștigăm niște locuri de parcare și putem face salubrizare așa cum trebuie”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

În această săptămână au fost ridicate șase autoturisme abandonate pe spațiul public, fără număr de înmatriculare, de pe străzile 1 Decembrie, Armeană, Petru Rareș, Pacea, Calea Națională și Dragoș Vodă.

Autoturismele ridicate sunt amplasate la Eltrans și pot fi revendicate de posesori, în termen de 10 zile, după ce sunt efectuate toate plățile aferente. În caz contrar, acestea sunt valorificate de către municipalitate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad