Connect with us

Administratie

VF. CÂMPULUI. Aproape 90 de copii premiați pentru participarea la concursuri online FOTO&VIDEO

Published

on

Primăria comunei Vf. Câmpului a organizat două concursuri online la care au participat aproape 90 de copii iar în această dimineață, micii concurenți și-au primit premiile.

La cele două concursuri organizate pe 15 și 24 ianuarie au participat de la copii de 4-5 ani și până la elevi din comuna Vf. Câmpului care învață la liceele din Dorohoi sau Botoșani. Atrași de premiile anunțate de organizatori, cei mici au învățat poezii de Mihai Eminescu și s-au înscris în concurs. În total, au fost 89 de concurenți iar organizatorii au pregătit pentru fiecare câte un premiu.

“În cadrul activităților cultural-artistice pentru anul 2021, am reușit să facem activități online dedicate lui Mihai Eminescu. Am avut un concurs de recitat poezii de Eminescu și un calup de 13 întrebări la care cei interesați puteau să răspundă. De asemenea, am organizat un concurs pe 24 ianuarie. La cele două concursuri s-au înscris copii și din alte județe. Cei care au participat, s-au pregătit temeinic, s-au îmbrăcat în portul nostru tradițional. Cu toții ne-am adus aminte că Eminescu este cel mai mare poet roman și ne-am readus aminte că la 1859 s-au pus bazele Unirii. S-au înscris 89 de copii. Tuturor le-am pregătit premii care au constat în diplome, câte o carte de Eminescu și una de Ion Creangă. Am oferit premiul de popularitate, premiul pentru cel mai mic recitator. Le-am mai oferit câte un rucsac, câte o pungă de dulciuri. Acțiunea a fost organizată de primărie în parteneriat cu câțiva sponsori”, a spus Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului, care i-a anunțat pe copii că în luna martie va organiza încă un concurs cu premii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad