Connect with us

Administratie

Noi atribuții pentru vicepreședinții CJ. Bogdan Dăscălescu rămâne cu UAMS-urile și cultura

Published

on

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a anunțat astăzi că a reîmpărțit atribuțiile celor doi vicepreședinții. Bogdan Dăscălescu se va ocupa în continuare de instituțiile de cultură și unitățile de asistență medico-socială în timp ce Dorin Birta va coordona Direcția Județeană de Drumuri și DGASPC, plus Sanatoriul Podriga și trei UAMS-uri.

“Odată cu numirea domnului Cristian Nistor în funcția de administrator public al județului, am reconfigurat și atribuțiile vicepreședințilot Consiliului Județean. Domnul vicepreședinte Corneliu Bogdan Dăscălescu va avea în coordonare următoarele instituții: Biblioteca Județeană, Centrul județean de resurse și asistență educațională, Serviciul Public de Evidență a Personelor, Școala Populară de Arte, Școala specială Sf. Stelian, Școala specială Ion Pillat Dorohoi, UAMS Sulița, UAMS Suharău și UAMS Săveni. Sunt nouă instituții pe care le va coordona. Domnul vicepreședinte Dorin Birta va coordona: Sanatoriu Podriga, UAMS Mihăileni, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, DGASPC, UAMS Ștefănești și UAMS Flămânzi”, a declarat Federovici care va coordona activitatea Spitalului Județean Mavromati și a Nova Apaserv.

Încă de la începutul mandatului, împărțirea atribuțiilor către vicepreședinți a reprezentat un motiv de dispută între reprezentanții ALDE și PSD. Atât vicepreședintele Bogdan Dăscălescu cât șefii ALDE Botoșani s-au arătat nemulțumiți de modul cum a împărțit Doina Federovici atribuțiile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad