Connect with us

Administratie

Consiliul Județean are un nou administrator public

Published

on

Începând de astăzi, Cristian Nistor, managerul GAL-ului Săveni, este noul administrator public al Consiliului Județean Botoșani. El a fost numit în această funcție de către președintele Consiliului Județean Botoșani.

“Astăzi am semnat dispoziția prin care domnul Cristian Nistor, consilier județean PSD, va prelua funcția de administrator public al județului Botoșani. Apanajul numirii administratorului public este al președintelui Consiliului Județean. Principalul său obiectiv va fi acela ca împreună cu specialiștii din cadrul Direcției de Dezvoltare să identifice axele de finanțare, să scrie proiecte și să atragă fondurile europene pentru a dezvolta județul Botoșani”, a declarat Doina Federovici.

Cristian Nistor are 44 de ani, este inginer, a absolvit Univ. Gheorghe Asachi cu media 10, are un master în energie și mediu terminat cu 10 și doctorat. A lucrat la Electrica și E.ON, apoi la companie din Italia iar din 2013 a fost managerul GAL Valea Bașeului de Sus.

“Am trecut prin două programări europene. Rata de absorbție a GAL Valea Bașeului de Sus a fost de 100%. GAL-ul Valea Bașeului de Sus a fost singurul din cele 239 de GAL-uri care a apărut pe un site oficial al Uniunii Europene având proiecte drept studiu de caz la nivelul întregii Uniuni Europene. Mai sunt manager pe diferite proiecte”, a spus Cristian Nistor.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad