Connect with us

Evenimente

A fost oprit pentru că a trecut pe roșu. Polițiștii i-au făcut imediat dosar penal

Published

on

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au observat ieri în trafic pe strada Gării din municipiul Botoșani un autoturism înmatriculat în Germania, care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric.

S-a procedat la interceptarea în trafic și oprirea autoturismului, prilej cu care a fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 31 de ani din orașul Ștefănești.

Întrucât tânărul a declarat că nu are asupra sa documentele autoturismului, s-au efectuat verificări în bazele de date, stabilindu-se că autoturismul respectiv este radiat din circulație de autoritățile germane din luna septembrie 2020.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1580 de lei, pentru faptul că nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului, nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege, nu avea efectuată înspectia tehnică a autovehiculului și nu deținea asigurare auto.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad