Connect with us

Administratie

Pagube în parcul Cornișa provocate de tineri teribiliști: “A venit tatăl lui și ne ruga să nu facem plângere la poliție, să mușamalizăm tot…”

Published

on

Mai mulți tineri teribiliști consideră parcul de agrement Cornișa un loc numai bun pentru a-și testa mașinile și pentru a se distra. Au distrus stâlpi, copaci și au pus în pericol siguranța angajaților și a botoșănenilor care se aflau în parc.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, spune că în unele cazuri au venit părinții acestor tineri teribiliști și au reparat ceea ce s-a distrus dar au fost și situații pagubele au fost suportate din bugetul parcului de agrement.

“Sunt incontrolabili. Singura soluție este să montăm niște limitatoare de viteză. Anul trecut am modificat programul de acces în parc, după ora 23.00 nu mai ai ce căuta cu mașina în parcul Cornișa. Sunt tineri de 20 și ceva de ani care dărâmă. Era un tânăr de vreo 18 ani, cu un BMW de prin 1998-2000, a doborât un stâlp. A doua zi a venit tatăl lui, a montat un stâlp nou și ne ruga să nu facem plângere la poliție, să mușamalizăm tot… Am făcut plângere la poliție… Poate data viitoare omoară vreo doi oameni care nu au nicio vină. Sunt tot felul de teribiliști care îi amenință pe angajații noștri. Din păcate, în intersecțiile parcului nu avem niciun fel de camera de supraveghere”, a spus Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad