Connect with us

Sport

FC Botoșani – Hermannstadt 1-0. V. Iftime: “Cu un pic mai multă atenție, puteam să ne desprindem”

Published

on

FC Botoșani s-a impus la limită în fața formației Hermannstard și s-a apropiat la un punct de Chindia Târgoviște, echipă aflată pe locul șase.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, s-a declarat mulțumit de jocul echipei și spune că victoria ar fi fost la o diferență mai mare dacă avea drept de joc Keyta.

”Echipa a jucat foarte bine în prima repriză. Cu un pic mai multă atenție, puteam să ne desprindem. Am jucat fotbal. Ei au avut o singură ocazie. Având în vedere nenorocire noastre din minutul 93-94 când luam gol, am albit încă o dată. Felicitări echipei, am jucat bine astăzi. E clar că ne-a lipsit Keyta. Cu Keyta se schimbau multe. Mă bucur pentru cei doi fundași centrali care sunt ceas, joacă perfect”, a spus Valeriu Iftime care nu a uitat meciul de la Clinceni.

“Terenul a fost foarte bun. Noi ne ocupăm și nu ne batem joc de fotbal. La Clinceni nu trebuia să se joace meciul. Dacă era un arbitru serios, meciul nu trebuia să se joace. Trebuia să se dispute în altă parte. În plus, nu dai al doilea galben la o fază în care terenul a fost de vină”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad