Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Croitoru nu va antrena în România. Vrea  să plece afară”

Published

on

Chiar dacă în acest sezon rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor, Valeriu Iftime are mare încredere în antrenorul Marius Croitoru și consideră că acesta va califica din nou echipa în play-off.

Iftime susține că Marius Croitoru trebuie să rămână încă un sezon la Botoșani, să ducă echipa în play-off și cupele europene, să obțină licența PRO, după care va putea pleca la o echipă în străinătate.

“Chiar dacă uneori relația patron – antrenor are niște momente mai tensionate, relația personală cu Marius Croitoru este de un respect reciproc. El știe că eu țin la el. Este adevărat că era un pic trist după declarația mea. Este adevărat că pe fotbaliști îi deranjează când se strigă din tribună. Nu am nicio supărare cu el și nici nu aș putea să mă supăr pe el. Sunt absolut convins că are cea mai bună soluție la Botoșani și dacă mai stă un an, să ne ducă din nou în play-off și poate să jucăm din nou în cupele europene, crește foarte mult nivelul lui. El nu va antrena în România. Vrea  să plece afară. Pentru asta are nevoie de licență, de echipă… Eu am vorbit cu el. În momentul în care o să ne despățim, trebuie să ne acoperim spatele, ce antrenor aduc…”, a declarat Valeriu Iftime.

“Chiar dacă se spune că pe antrenor îl țin rezultatele, la Botoșani îl ține doar relația cu jucătorii. Când funcționează relație cu jucătorii e imposibil să nu revii. Noi avem jucători buni. Vă dau 11 jucători de la Botoșani care joacă în orice echipă din România”, a mai afirmat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad