Connect with us

Sport

FC Botoșani are viitorul asigurat: “Am semnat deja cu el. Mai sunt câțiva jucători tineri care vor veni”

Published

on

Conducătorii clubului FC Botoșani au început să se orienteze către jucători de 18-20 de ani, de la echipe de Liga a 2-a și a 3-a, care pot fi vânduți ulterior pe sume importante.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că în următorii ani nu vor fi probleme în ceea ce privește jucătorii U21. În afara tinerilor care sunt acum în lot, vor mai veni doi-trei jucători în această vară.

“Avem un fundaș dreapta de 20-21 de ani, de la Tg. Jiu, care va veni din vară. Am semnat deja cu el. Mai sunt câțiva jucători tineri care vor veni. Avem și noi câțiva jucători tineri care vor intra din campionatul viitor. Moescu și încă un fundaș de 17-18 ani. Îi mai avem pe Caia, David Croitoru, care dacă e pus la muncă poate juca. I-am spus lui Marius că îmi pare rău pentru ieșirea mea după meciul de la Iași. Avem niște copii care promit”, a spus Valeriu Iftime care vrea să reînființeze echipa satelit.

“Dacă intrăm în normalitate, reînființăm echipa a doua. Sunt copii precum Moescu care nu joacă nicăieri. Sau cum e Târșa. Dacă ar juca meci de meci la o echipă de liga a 3-a sau a 2-a, ar crește”, a adăugat patronul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad