Connect with us

Sport

Marius Croitoru: “Anul trecut ne-au scăpat, anul ăsta se pare că nu vor să ne mai scape”

Published

on

După înfrângerea de la Clinceni, Marius Croitoru i-a cerut explicații arbitrului bucureștean Radu Petrescu iar la declarații a lăsat să se înțeleagă că FC Botoșani nu este dorită în play-off.

“E greu când joci singur împotriva tuturor, dar asta e. Anul trecut ne-au scăpat, anul ăsta se pare că nu vor să ne mai scape. Asta e, e greu, muncim. Nu am zis că nu suntem doriţi. Am zis că ne-au scăpat anul trecut, asta am zis. Vremea, adversarul. A fost un arbitraj extraordinar… de bun. Extraordinar de bun. Nu, de ce să fie ironie? Un arbitru extraordinar de bun. Merită pe deplin tot ceea ce… Ecuson FIFA, e extraordinar de bun.

Au fost mai buni ca mine, m-au bătut, au fost mai buni ca mine.  N-am ce să… Echipa adversă şi-a apărat şansele, a jucat corect, ce treabă am eu cu ei? Au fost mai buni, m-au bătut 2-1, bravo lor, felicitări. Nu mă îngrijorează nimic, n-am niciun fel de teamă şi nu mă sperie nimic.

Toţi ne dau lecţii despre ce să vorbim. Sunt oameni care ies şi ne învaţă ce să vorbim şi ce să spunem sau despre cine. Ar trebui să vedem condiţiile în care se joacă, nimic mai mult.

Probabil nu ştiu realitatea, că nu poţi să joci fotbal pe un teren ca ăsta, dar am jucat amândouă echipele pe acelaşi teren, au fost ma buni ca noi, ne-au bătut, bravo lor, felicitări. Să sperăm că vom avea puterea să revenim, pentru că e greu, e frustrare mare în vestiar. Din păcate, cred că am avut meciul în mână. Chiar şi în 10 oameni am controlat şi am avut ocaziile mari. Am fi meritat mai mult”, a declarat Marius Croitoru, la TelekomSport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad