Connect with us

Sport

Academica – FC Botoșani 2-1. S-au împotmolit în mocirla de la Clinceni

Published

on

Partida dintre Academica Clinceni și FC Botoșani s-a jucat pe un teren cum nici în Liga a 3-a nu prea mai vedem.

  • Zăpada le-a creat mari probleme organizatorilor iar meciul era în pericol să nu se dispute.

Echipa gazdă s-a adaptat mai bine la mocirla de pe teren și a avut în primele zece minute două șanse de a deschide scorul. În minutul 13, Adi Popa a profitat de o greșeală făcută de Rodriguez, a șutat de la 20 de metri, mingea a căzut în fața lui Hankic și a intrat în poarta botoșănenilor

FC Botoșani reușește egalarea în minutul 26. Patache recuperează o minge, îi pasează lui Al Mawas iar sirianul marchează la coltul lung.

În minutul 35, Șeroni a fost aproape de a adduce pe FC Botoșani în avantaj dar trimis cu capul puțin pe lângă poarta gazdelor. Cu patru minute înainte de pauză, Ongenda are o mare șansă de gol după care Papa nu reușește să ajungă la mingea centrată de Keyta, în careul mic.

În primele patru minute din repriza a doua, Șeroni primește două cartonașe galbene și este eliminat de arbitrul bucureștean Radu Petrescu.

Cu un om în plus, gazdele nu au reușit să se apropie periculos de poarta lui Hankic până în minutul 73 când Chunchucov se distrează cu fundași botoșăneni și marchează pentru 2-1.

În minutul 81, Fili cade în careu dar arbitrul bucureștean Radu Petrescu lasă jocul să continue. Două minute mai târziu, botoșănenii cer încă un penalty dar Petrescu nu dictează nimic.

Cu un om în minus, botoșănenii au dominat finalul meciului iar în minutul 90+1 Realdo Fili ratează o șansă mare de gol. Academica Clinceni se impune cu scorul de 2-1 și urcă pe locul cinci.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad