Connect with us

Administratie

Primarul Cosmin Andrei a anunțat pe ce străzi se va lucra anul acesta în municipiul Botoșani

Published

on

Prezent în emisiunea Dialog Deschis la TeleM, primarul Cosmin Andrei a vorbit despre lucrările care se vor executa anul acesta în municipiul Botoșani. Prima stradă pe care se va interveni este Viilor, unde se vor scoate dalele montate în urmă cu 30 de ani.

“Când vremea ne va permite, începem refacerea străzii Viilor, de la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu și până la strada Bucovina. Dacă timpul ne va permite și vom avea resursele financiare, vom intra și pe strada Nicolae Iorga, de la sensul giratoriu din Bucovina și până la Inspectoratul Școlar. Vom scoate dalele de tramvai, vom reabilita întreaga zonă și vom realiza noi locuri de parcare”, a spus Cosmin Andrei.

Edilul municipiului spune că nu a uitat de promisiunea făcută în campania electorală și că anul acesta vor începe lucrările pe străzile neasfaltate.

„Mergem în continuare cu investiția de pe Iuliu Maniu. Vom scoate și alte străzi la licitație. Pregătim licitația pentru Zimbrului, Izvoarelor și Vâlcelei. Îmi doresc o serie de investiții în zona Petru Rareș – Calea Națională – IC Brătianu. Vom face o licitație integrală chiar dacă asta presupune accesarea unui credit. Vom continua cu străzile adiacente străzilor Tudor Vladimirescu și Împărat Traian după care în zona industrială”, a adăugat Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad