Connect with us

Politica

Roxana Țurcanu revine la conducerea ALDE Botoșani

Published

on

La sfârșitul săptămânii trecute Biroul  Politic Executiv al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților a decis numirea doamnei Roxana Florentina Țurcanu, în funcția de președinte interimar al Filialei ALDE Botoșani.

În condițiile în care,  fuziunea cu partidul PRO România a fost sistată, revenirea  actualului președinte ALDE în cadrul partidului  nostru este una firească, întrucât echipa cu care a pornit pe un nou drum în  politica botoșăneană este echipa ALDE, care mereu i-a fost alături în cele două campanii electorale din anul 2020.

Revenirea doamnei președinte pe acestă funcție, era consideră chiar necesară de mulți dintre membrii ALDE, în condițiile în care s-au facut anumite angajamente în campania electorală sub conducerea filialei  de către Roxana Florentina  Țurcanu și acestea trebuiesc duse la îndeplinire tot sub conducerea sa.

Așa cum am precizat de-a lungul timpului,  prioritatea noastră, a partidului ALDE Botoșani, a fost cetățeanul și ca să putem duce la îndeplinire cele promise, să luptăm pentru prioritățile județului Botoșani și pentru toate promisiunile pe care noi le-am făcut în campania electorală pentru botoșăneni, considerăm că  aceasta este formula cu care funcționăm cel mai bine, ca și partid politic.

„Revenirea mea pe funcția de președinte interimar al Filialei ALDE Botoșani este considerat un lucru firesc de mulți dintre membrii partidului ALDE, întrucât de-a lungul celor două campanii electorale în cadrul cărora am candidat mi-am asumat anumite angajamente față de cetățeni și doar prin prisma ocupării acestei funcții de coordonare a organizațiilor din teritoriu  pe care le avem în tot județul, le pot duce la îndeplinire. Împreună am muncit în fiecare zi și am adunat cea mai bună echipă raportat la mărimea partidului și prin munca tuturor am ajuns a treia forță politică la nivel de județ confirmat prin vot. Dragi colegi și dragi botoșăneni, vă asigur că  tot prin muncă și tot împreună vom fi o adevărată forță la nivel de județ”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, președintele interimar ALDE Botoșani.

De asemenea, Filiala ALDE Botoșani îi asigură pe toți locuitorii județului Botoșani că prin aleșii locali pe care îi avem la nivelul județului Botoșani, în număr de 85 și prin organizațiile din toate comunele și orașele din Botoșani vom ține o legătură strânsă cu botoșănenii și vom fi partidul pentru care prioritar vor fi problemele  cetățenilor și dezvoltarea județului Botoșani.

”Începând de astăzi vom fi vocea cetățeanului și vom sancționa derapajele partidelor care conduc județul și ne vom lupta pentru binele cetățenilor din județ și pentru dezvoltarea acestuia! Vă asigur că vom colabora cu partidele care ne apreciază și ne vor da posibilitatea să fim în actul de decizie și faptic nu doar virtual”, a încheiat Roxana Florentina Țurcanu.

Sursa: Comunicat de presă
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad