Connect with us

Administratie

Patru proiecte importante pentru comuna Mihai Eminescu vor demara în acest an

Published

on

Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, a anunțat că în acest an vor demara mai multe proiecte importante, proiecte care vor fi finanțate de Compania Națională de Investiții.

Verginel Gireadă s-a întâlnit astăzi cu Virgil Popescu, ministrul Energiei, pentru a discuta despre sistemul de distribuție a gazelor naturale în comuna Mihai Eminescu. De asemenea, s-a întâlnit și cu șefii Companiei Naționale de Investiții pentru a discuta despre cele patru proiecte care urmează a fi demarate.

“Veștile bune continuă să apară pentru cetățenii comunei Mihai Eminescu, deoarece în prezent avem în derulare 4 proiecte importante ce se vor realiza prin Compania Națională de Investiții. “Reabilitare și modernizare Cămin Cultural Cervicești” (contractul de execuție este deja semnat, urmând a se emite Ordinul de începere al lucrărilor de îndată ce condițiile meteo ne va permite), “Construire Sală de sport în satul Ipotești”, “Reabilitare și modernizare drum către Lacul cu Nuferi în satul Cătămărești” și “Reabilitare și modernizare drumuri comunale și sătești în comuna Mihai Eminescu”. Acest proiect este depus în luna decembrie a anului 2020 și în acest moment este deja prins pe lista sinteza a proiectelor ce urmează a fi realizate. Prin acest proiect se vor asfalta aproximativ 30 km de drumuri comunale și sătești”, a precizat Verginel Gireadă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad