Connect with us

Administratie

Florin Țurcanu: “La spital este o panaramă de cort. Stau oamenii câte șapte-opt ore în frig”

Published

on

Vicepreședintele ALDE Botoșani acuză conducerea Consiliului Județean Botoșani că nu a fost în stare să amenajeze niște spații încălzite, în care să stea pacienții care ajung în UPU.

Florin Țurcanu susține că trebuia să se facă la fel ca la Oradea unde în aproximativ două săptămâni s-a rezolvat problema.

“Panarama aia de cort și frigul ăla îndurat e o problemă administrativă. Bolojan la Oradea, în două săptămâni, din panouri sandwich, a făcut ca în farmacie. Boxă individuală, televizor, pat, așteaptă să-i facă analizele. Au lucrat zi și noapte și au făcut. La noi la spital este o panaramă de cort, cu niște boxe cum duceam eu ciobanii la câmp. Și mai mergem să verificăm și facem poze pe facebook. Îmi fac cruce. Din sponsorizări făceam. Dar aveau bani. Cât putea să coste? 100.000 la un Consiliu Județean… Mă uitam în buget și găseam imediat. E și închiriat cortul. Cred că dă chirie cât costa… Stau oamenii câte șapte-opt ore în frig, vai de capul lor. La spital nu vine nimeni de plăcere”, a spus Florin Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad