Connect with us

Sport

7 sfaturi pentru amatorii de pariuri sportive în 2021

Published

on

La fiecare început de an, pariorii își propun să respecte regulile despre care știu că îi pot ajuta să fie pe plus pe data de 31 decembrie. Din fericire, 2021 este bogat în evenimente sportive de prim plan. Chiar din primele zile au fost meciuri în toate campionatele importante din Europa. Cine caută Fortuna pariuri ofertă azi găsește sute de opțiuni de pariere.

Este nevoie doar un plan de joc bine pus la punct și de perseverență pentru a reuși. Jucătorii de succes au vorbit despre detaliile care fac diferența între un câștigător și un pierzător. Din „secretele” lor am desprins 7 sfaturi de urmat pentru pariori.

Să stabilească un buget clar și o țintă de profit

Primul pas pentru un joc organizat este stabilirea unui buget lunar clar. Recomandarea este ca suma să nu depășească 10% din venituri, astfel încât pierderea ei să nu reprezinte o problemă. În funcție de buget, este setată ținta de profit, care trebuie să fie una realistă. Cine visează să tripleze bugetul într-o lună are șanse minime să îndeplinească obiectivul. În schimb, 20% din bankroll este o țintă care poate fi atinsă chiar și de un parior începător.

Să aleagă cele mai bune agenții de pariuri sportive online

Luăm ca punct de referință agențiile de pariuri online pentru că acolo nu se percepe taxa de 5% din miza fiecărui bilet. Această taxă este ca o piatră de moară pentru profit, pe termen lung.

Alegerea celui mai bun operator este o chestiune care ține de preferințele de pariere ale fiecăruia, dar sunt câțiva indicatori de referință precum ofertele promoționale de bun venit și cele permanente, oferta sportivă, cotele mari, platforma de live video, numărul de evenimente care pot fi închise cu Cash Out ș.a.m.d.

Să gândească un plan de joc și să fie consecvenți

În general, sunt două tipuri de pariori: 1. Cei care ajustează miza pentru fiecare pariu în funcție de buget și de gradul de risc; 2. Cei care folosesc o strategie de pariuri (cu miză progresivă sau de alt tip).

Indiferent de alegere, este important ca jucătorul să fie consecvent și să nu cedeze după câteva bilete pierdute. Strategiile sunt construite în așa fel încât să dea randament pe termen lung. Seriile pierzătoare sunt prevăzute, pentru că este imposibil ca ele să nu apară. Până și profesioniștii au perioade proaste la pariuri.

 Să joace pariuri individuale sau cât mai puține selecții pe bilet

Ideal este ca un bilet la pariuri să conțină o singură selecție, cu cota între 1.40 și 1.80. Dacă este respectată această regulă, un jucător care se pricepe la sportul pe care mizează are șanse mari să iasă pe profit.

Sunt „permise” și bilete multiple, dar cu cel mult trei selecții. Orice meci în plus scade drastic șansele de câștig, chiar dacă respectivul meci are cota 1.30.

Să analizeze cu mare atenție meciurile

Fiecare meci trebuie analizat în profunzime. Statistica trebuie să reprezinte punctul de plecare pentru analiză, nu argumentul principal în alegerea unei selecții de pus pe bilet. Mai importante sunt informațiile la zi despre cele două loturi: absențe, stare de spirit, motivație.

Pariorii sunt sfătuiți să se bazeze exclusiv pe concluzia trasă în urma analizării partidei, nu pe cotele oferite de bookmakeri. Aceste cote nu indică mereu fidel probabilitatea de câștig.

Să parieze live în cunoștință de cauză

Pariurile live sunt foarte tentante, pentru că pot aduce un câștig mare raportat la buget, într-un interval de timp scurt. De asemenea, ele generează emoții pe care nu multe alte hobby-uri le pot naște. Live-urile reprezintă, însă, o „armă” cu dublu tăiș. În primul rând, trebuie urmărit meciul pentru a paria în cunoștință de cauză. Statisticile pot fi înșelătoare.

În al doilea rând, pariurile pe evenimente aflate în desfășurare nu sunt pentru oricine. Este greu de gândit limpede sub imperiul emoțiilor, când totul trebuie decis foarte rapid.

Să țină evidența pariurilor

Un jurnal de pariuri este mai util decât pare. După fiecare sezon, pariorul ar trebui să facă o analiză și să găsească un tipar al greșelilor făcute, pentru a nu le mai repeta. Este un proces de durată, dar numai așa se poate perfecționa strategia de joc.

Se pot sări câteva etape în acest sens prin înscrierea într-o comunitate de pariori. Discuțiile care au loc într-un asemenea cadru îi ajută pe unii să învețe din greșelile celorlalți.

Toate aceste sfaturi trebuie integrate într-un sistem, pentru că unul nu funcționează fără celălalt. Un jucător analizează degeaba ca la carte meciurile, dacă pune numai bilete cu minim cinci selecții. De asemenea, respectarea unui management al banilor nu aduce profitul urmărit, dacă pariorul își deschide cont la agenția cu cele mai mici cote de pe piață. O dată pus la punct sistemul, se deschide calea spre câștig.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad