Connect with us

National

VIDEO / Incident la IAȘI. Primarul Mihai Chirica, atacat cu iaurt

Published

on

Primele incidente la manifestația de la Iași, unde au venit și unioniștii în frunte cu senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost atacat de un protestatar cu o substanta albă, cel mai probabil cu iaurt. Individul a fost preluat de fortele de ordine.

Împlinirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române este marcată duminică în ţară prin diferite manifestări. O ceremonie dedicată Unirii Principatelor a fos organizată şi la Iaşi. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Primarul Iaşului Mihai Chirica a fost atacat de un protestatar cu iaurt în timp ce stătea de vorbă cu oamenii, în Piața Unirii, anunţă ziaruldeiasi.ro.

Atacatorul a fost preluat de fortele de ordine şi dus la Poliţie. Edilul Mihai Chirica a intrat în Hotelul Traian să se spele.

„Norocul meu este că nu am intoleranță la lactoză, ca să fac o glumă. Îmi pare rău de acest incident. Îi înțeleg frustrarea și nu îi voi face plângere penală. Am înțeles că nemulțumirea lui mergea mai sus, spre președinție“, a comentat Mihai Chirica incidentul, potrivit bzi.ro.

Sursa: RTV.NET

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad