Connect with us

Economic

Hidroplasto Botoșani va lucra în premieră la o autostradă din România

Published

on

Compania Hidroplasto Botoșani  a obținut un nou contract de instalare a dispozitivelor pentru acoperirea rosturilor de dilatație, de această dată pentru o autostradă. Mai exact, noul proiect al societății botoșănene  are ca obiect  prevăzut în contract „Repararea și înlocuirea rosturilor de dilatație la poduri pe Autostrada A2 , KM 14=033 CALEA 1 +Calea2 si podul de la km 18+266 Calea 1 +Calea 2.

Aceste rosturi de dilatație sunt instalate între suprafața de rulare a podului și drumului, având rolul de a absorbi mișcările ce apar ca urmare a diferențelor de temperatură, deformării și contracției structurii și sarcinilor din trafic. În cazuri speciale, acestea trebuie să absoarbă deplasările transversale și rotațiile în jurul celor trei axe spațiale. Eventual, inclusiv gradientele longitudinale trebuie avute în vedere. Aceste rosturi de dilatație au proprietăți de impermeabilizare datorită sistemului UNIC folosit de Hidroplasto si Agrementat Tehnic de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică.

„Faptul că Hidroplasto reușește să obțină semnarea acestui contract, pentru Autostrada A2 mă face să cred că ceea ce am realizat în cei 16 ani de activitate în compania noastră este apreciat și totodată solicitat de cei din domeniul în care activăm, fiind preferați atât pentru calitatea materialelor folosite, cât și pentru calitatea resursei umane, angajații noștri dând  întotdeauna dovadă de profesionalism.  Mă bucur că începe să se pună accent acum și pe calitate, deși aceasta întotdeauna va costa puțin mai mult, față de alte firme românești care preferă să folosească materiale ieftine și de proastă calitate, doar pentru a obține un contract. Nevoia pe care o simțim cu toții pentru calitate, respectarea termenelor de finalizare și mai ales pentru modernizarea sectorului drumurilor și autostrăzilor din România este unul dintre principalele obiective ale companiei Hidroplasto. Implicați fiind în proiectele de infrastructură, putem afirma că Hidroplasto avansează cu succes în această direcție, obținând astfel și prima lucrare pe o autostradă. Adaugăm, pe lângă furnizarea dispozitivelor necesare acoperirii rosturilor și montajul profesional,  implementăm astfel pe piața românească produse de calitate garantată, cu garanții de minimum 10 ani”, a afirmat  ing. dipl. Catalin Silegeanu, Director General al companiei Hidroplasto în România.

În portofoliul de clienți ai companiei HIDROPLASTO se numără societăți românești importante, dar și companii multinaționale cu care compania a colaborat la realizarea unor importante proiecte din sectorul construcțiilor și din cel al infrastructurii rutiere în cei 16 ani de existență pe piața din România. De asemenea, este de precizat și faptul că Hidroplasto a contractat acest proiect  cu Autostradă A2 având calitatea de subantreprenor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad