Connect with us

Administratie

Politiștii au descins la piscina Cornișa: “Nici nu s-a legitimat, avea un webcam la piept. Mă provoca într-una, instiga”

Published

on

Botoșănenii nu mai au acces la piscine decât dacă sunt legitimați la un club sportiv și vin să facă antrenamente. În cursul zilei de ieri, polițiștii au descins la piscina parcului Cornișa și au amendat instituția care administrează complexul de agrement.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, a precizat că polițiștii au venit pregătiți să amendeze instituția și nu au ținut cont de documente și de explicații. Ba mai mult, el s-a arătat surprins de comportamentul polițistului venit în control.

“Ieri am avut o vizită a unor polițiști care au scris rapid un proces verbal și ne-au amendat, fără prea multe explicații. Le-am prezentat documentele… Erau vreo patru-cinci oameni la piscină. Nici nu s-au legitimat, avea un webcam pe piept. Mă provoca într-una, instiga. În spatele lui era unul cu cagulă pe față care și ăla avea un aparat de filmat. Au spus că sunt cu o sesizare și ne-au amendat. Am înțeles că s-au dus la alte piscine din oraș, i-au amendat și pe ăia. Ce au rezolvat?”, a spus Eugen Țurcanu.

Cert este că botoșănenii nu vor mai avea acces la piscina parcului Cornișa decât dacă sunt sportive de performanță.

“Au acces la piscină doar cei care fac cursuri de inițiere înot. Mai au voie sportivii de performanță legitimați la cluburile sportive”, a adăugat Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad