Connect with us

Administratie

Sala Polivalentă a fost reparată de către angajații DSPSA / FOTO&VIDEO

Published

on

Pentru că a ajuns într-un stadiu avansat de degradare și nu s-a reușit accesarea fondurilor pentru reabilitarea și modernizarea Sălii Polivalente Elisabeta Lipă, conducerea DSPSA a decis să facă reparațiile necesare în regie proprie.

În ultimii ani, Primăria Botoșani a făcut demersuri către Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea Sălii Polivalente dar fondurile nu au mai venit. Pentru că în sală ploua iar tencuiala era căzută de pe pereți, reprezentanții DSPSA au decis să intervină și să facă reparații cu bani din bugetul propriu și cu angajații instituției.

“În luna septembrie a anului trecut am început reparațiile la sala polivalentă. Au fost lucrări de refacere a tencuielilor la interior, în holul principal, cu intrare dinspre esplanadă (bulevardul Mihai Eminescu). De asemenea, am reparat acoperișul sălii și partea curbată pe unde se infiltra apa și deteriora pereții interiori. Tot aici am recondiționat cele 2 casierii care prezentau infiltrații și mucegai, transformându-le în 2 spații funcționale, în care lucrează colegi de la contabilitate. Am reparat pereții interiori din sala de joc plus spațiile din corpul administrativ, unde sunt sălile de forță, vestiarele sportivilor și arbitrilor. Lucrările au fost realizate în regie proprie, cu salariații DSPSA și au costat 23.500 lei”, a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad