Connect with us

Politica

Președintele PNL Botoșani cere explicații: “Să ne prezinte stadiul în care se află această licitație”

Published

on

Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, iese la atac și îi cere explicații Doinei Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani. Liderul PNL Botoșani este nemulțumit de faptul că nu se lucrează la drumul strategic și nici la drumul județean Prăjeni – Iași.

„Despre drumul strategic nu auzim nimic. Este foarte ușor să ne ascundem în spatele faptului că există contestații. Nu știe nimeni când vor fi soluționate contestațiile, dacă avem un termen și când putem să mergem mai departe. O să pierdem autorizarea, avizele expiră. Ne vom trezi că nu putem lucra pentru că nu avem documentele necesare. Îi cer doamnei președinte să ne prezinte stadiul în care se află această licitație, termenele de soluționare a contestațiilor și să ne spună când va fi realizată acea bucată de drum de la Prăjeni până în județul Iași”, a spus Costel Șoptică.

„De când este președinte am văzut doar evenimente cu iz festiv. Probabil că o încurcă foarte mult pandemia. Altfel ar fi fost și niște șiraguri lungi de persoane cu flori care să o aclame pe dumneaei. Îi place foarte mult lucrul ăsta”, a completat Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad