Connect with us

Administratie

Consiliul Județean organizează spectacol de muzică populară: “Accesul publicului în sală va fi permis doar în funcție de situația epidemiologică”

Published

on

Șefii Consiliului Județean s-au gândit să organizeze un spectacol de muzică populară, pe 24 ianuarie, de la ora 15.00, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani. Deocamdată nu se știe dacă vor avea acces și botoșănenii sau concertul va fi urmărit doar de “VIP-urile” județului.

Printr-un comunicat de presă, șefii CJ Botoșani ne anunță că vor cânta: Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache, Laura Ștefănescu-Potoroacă, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Alina Huțu, Constantin Petrescu, Loredana Călin.

În deschiderea spectacolului, domnul muzeograf Gheorghe Median va vorbi despre importanța istorică a zilei de 24 ianuarie.

“Spectacolul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”. Accesul publicului în sala de spectacole va fi permis doar în funcție de situația epidemiologică de la nivelul municipiului Botoșani de la acea dată și în limitele prevăzute de normele sanitare”, se precizează în comunicatul Consiliului Județean Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad