Connect with us

Sport

Poli Iași – FC Botoșani. M. Croitoru: “Vor apărea jucători noi în echipă”

Published

on

FC Botoșani va juca în această după amiază, de la ora 17.00, în deplasare, împotriva formației Poli Iași. În tur, echipa antrenată de Marius Croitoru s-a impus cu scorul 4-0 dar de atunci nu a mai câștigat niciun meci pe Municipal.

După eșecul cu FC Argeș, antrenorul Marius Croitoru a anunțat că va face schimbări în primul 11 deoarece este nemulțumit de atitudinea unor jucători.

“Vor apărea jucători noi în echipă. Cel mai important examen este meciul. Lumea nu vine la antrenament să vadă cât aleargă sau ce fac. Oamenii vor să-i vadă la meci. Ăsta e examenul nostru final, acolo ne arătăm valoarea. (…) Dacă stăm bine să ne gândim, am avut și puțin noroc pentru că a fost o greșeală de arbitraj în favoarea noastră care a rupt ritmul jocului. În prima repriză trebuia să fie 3-0 sau 4-0 după care Iașiul a echilibrat jocul. A venit acea greșeală de arbitraj în favoarea noastră după care lucrurile s-au schimbat puțin. Acum Iașiul vine după două rezultate pozitive, au luat patru puncte. Au o echipă bună, i-am urmărit, un antrenor care vrea să insufle ceea ce a fost el ca jucător.  

Dacă jucătorii mei se vor prezenta ca în prima repriză a meciului cu FC Argeș, nu vom avea nicio șansă. Dacă vor înțelege că nu este suficient să ia tricoul FC Botoșani și să spună că sunt fotbalist în Liga 1, probabil lucrurile vor sta altfel. Dacă nu, vom avea mari probleme”, a spus Marius Croitoru.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad