Connect with us

Sport

Poli Iași – FC Botoșani 0-1. Victorie neconvingătoare

Published

on

FC Botoșani a obținut toate cele trei puncte în derby-ul Moldovei dar prestația echipei lui Marius Croitoru nu a fost nici de această dată una convingătoare și care să ne dea speranțe că poate obține din nou un loc în play-off.

Nemulțumit de jocul prestat de elevii săi în meciul cu FC Argeș (0-1), Marius Croitoru a făcut mai multe schimbări în primul 11.

Începutul meciului a aparținut botoșănenilor, Al Mawas a șutat din marginea careului dar Brănescu a prins fără probleme. În minutul 16, Croitoru a fost nevoit să facă prima schimbare. Ongenda nu a mai putut continua jocul și a fost înlocuit de Florescu, în minutul 16. Zece minute mai târziu este înlocuit și David Croitoru cu Mihai Roman.

În minutul 35, botoșănenii cer penalty, la un henț în careu comis de Bușu dar arbitrul Cătălin Popa lasă jocul să continue. Finalul primei reprize a aparținut gazdelor care au avut două ocazii mari prin Popadiuc.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac iar în minutul 46 Askhovski are șansa deschiderii scorului. Un minut mai târziu, Roman cade în careu după un duel cu Frăsinescu dar nici de această dată arbitrul Cătălin Popa nu acordă penalty. Roș-alb-albaștrii rămân în ofensivă, au posesia dar nu reușesc să-și creeze mari ocazii de gol. De partea cealaltă, ieșenii păreau mulțumiți cu un punct și au preferat să se apere cu toată echipa.

În minutul 89, FC Botoșani reușește să marcheze prin albanezul Realdo Fili după mai multe greșeli în defensiva ieșenilor.

Partida s-a încheiat cu victoria botoșănenilor care urcă pe locul opt în clasament.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad