Connect with us

Sport

Croitoru și-a băgat jucătorii în ședință după meciul cu FC Argeș: ”Am văzut mers, am văzut stat pe teren. Să le fie rușine”

Published

on

Înfrângerea de pe teren propriu în fața ultimei clasate în Liga 1 a agitat spiritele în vestiarul FC Botoșani. Antrenorul Marius Croitoru a recunoscut că a avut un discurs dur și spune că este deranjat de atitudinea avută de elevii săi.

“Jocul sub așteptări este datorită atitudinii pe care au avut-o. Ar trebui să le fie rușine. Încă o dată s-a demonstrat că nu contează numărul și numele de pe spatele tricoului. A venit echipa de pe ultimul loc și le-a dat o lecție de viață, de atitudine. Din păcate, jucătorii mei au fost corigenți. Este o pată pe istoria acestui club. Poate să mă bată o echipă dar să nu faci nimic… Stai acasă. Joc cu juniorii și e același lucru. Poate văd atitudine din partea unor copii. Din partea lor nu am văzut nimic. Am văzut mers, am văzut stat pe teren. E normal să mă schimb. Cu mine au viață bună atâta timp cât mă respectă și nu am nevoie să mă respecte în afara stadionului. Cer două ore la antrenament și două ore la meci”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad