Connect with us

AGRICULTURA

Angajații Statiunii Popăuți au fost atacați cu furcile / VIDEO

Published

on

Angajații Stațiunii de Cercetare Popăuți au fost atacați cu furcile de câțiva indivizi care de ani buni încalcă proprietatea instituției. S-a întâmplat în această după amiază, la câțiva kilometri de municipiul Botoșani.

Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, a mers în zona respectivă deoarece a fost anunțat că un individ intră cu oile pe terenul instituției. La scurt timp, a apărut un autoturism din care au coborât câțiva indivizi, înarmați cu furci care după ce au înjurat și amenințat, i-au atacat pe angajații Stațiunii Popăuți.

“Paza m-a anunțat că oile lui Ionescu vin spre cultura de sorg. Am mers în zonă și în timp ce stăteam și supravegheam să nu intre oile pe terenul stațiunii, ei au venit cu mașina pe lângă noi și ne-au atacat. Au venit pregătiți cu furci. Erau vreo șase indivizi. În timpul ăsta, au băgat oile în cultura de sorg”, ne-a spus Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți.

Nu este prima data când directorul și angajații Stațiunii de Cercetare Popăuți sunt atacați de acești indivizi și chiar dacă au fost depuse foarte multe sesizări, conflictul nu a încetat. Pentru că nu au fost luate măsuri pe plan județean, Ionică Nechifor a informat inclusiv Ministerul Agriculturii, Ministerul de Interne și Academia de Științe Agricole despre ce se întâmplă la Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad