Connect with us

Politica

Șoptică: “Scoatem 20% media județeană și face Botoșaniul 18% și Dorohoiul 14%…”

Published

on

Liberalii se gândesc la alegerile din 2024 și vor să recâștige municipiul Botoșani și găsească un candidat capabil să obțină un rezultat bun la Primăria Dorohoi.

Rezultatele obținute la alegerile locale și parlamentare de anul trecut i-au trezit la realitate pe liderii PNL Botoșani care spun că vor acorda o mult mai mare atenție celor două organizații municipale.

“La municipiul Botoșani deja lucrez. Trebuie să am discuții și să tratez cu foarte mare seriozitate organizația municipală pentru că lucrurile sunt ceva mai sensibile. Mai jos de 18% nu cred că putem coborî. Trebuie și nume noi”, a spus Costel Șoptică.

“La Dorohoi, lucrurile sunt mai sensibile pentru că arealul politic e unul tare sărac. E mai greu de scos ceva din joben. Botoșaniul e mai ofertant dar la Dorohoi e mai complicat. Mă refer la o soluție care să crească până în 2024 și nu să rezolv o problemă pe moment. Organizațiile municipale Botoșani și Dorohoi reprezintă jumătate din județ. Pot să fac fac 50-60% în anumite comune, fără astea două… Mi-am asumat că vor fi probleme la Dorohoi dar la Botoșani nu mă așteptam. Noi scoatem 20% media județeană și face Botoșaniul 18% și Dorohoiul 14%. A fost o discuție foarte dură cu cei din Darabani. Nu se poate să ai 55% la locale și la generale să ai 18%”, a adăugat liderul PNL Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad