Connect with us

Sport

HARUȚ revine la Botoșani. A refuzat să semneze contractele propuse de Becali

Published

on

Valeriu Iftime și Gigi Becali s-au înțeles în privința transferului lui Denis Haruț dar fundașul dreapta a refuzat să semneze cu FCSB, cele două contracte care I s-au pus în față.

Potrivit GSP.RO, Denis Haruț a ajuns sâmbătă seară în Capitală ca să semneze contractul cu liderul la zi al campionatului. S-a răzgândit când a aflat care era propunerea reală a clubului: două contracte, unul valabil cinci ani și încă unul, semnat în alb!

Haruț a refuzat oferta, dar a mai așteptat în București, cu speranța că datele aveau să fie schimbate așa încât să respecte și regulamentul, și dorința lui. Becali nu a cedat iar Haruț a plecat spre Botoșani, pentru a reveni în programul de pregătire al echipei antrenate de Marius Croitoru.

Haruț a refuzat să semneze cu FCSB în condițiile care i-au fost oferite, deși el primește la Botoșani 2.500 de euro lunar, iar la București ar fi încasat 11.000 de euro lunar în primul an din contract. Salariul ar fi crescut cu câte o mie de euro lunar în fiecare an și ar fi ajuns la 15.000 de euro în ultima parte din primul contract. După care jucătorul ar mai fi avut o semnătură pentru alți cinci ani, cu salariul lunar plafonat la 15.000 de euro.

Ce l-a speriat pe Denis: el ar fi fost legat de FCSB până la 32 de ani, ar fi putut pleca de acolo numai cu acordul clubului. Ceea ce constituie o îngrijorare, în contextul în care Becali îi blochează pe jucătorii pe care îi consideră talentați: Man, Coman, Moruțan, Tănase, Olaru. Cererea e de zeci de milioane de euro și sperie cluburile interesate.

Becali a confirmat că tratativele cu Haruț au eșuat: “Da, e adevărat, nu ne-am înțeles și jucătorul a plecat. Nu știu dacă vom mai transfera pe cineva”. FCSB îl voia pe Haruț ca fundaș central, pentru o poziție descoperită, pe care există doar doi jucători specializați, Andrei Miron și Iulian Cristea.

Gigi e convins că are un fundaș central de excepție în lot. “Dragoș Nedelcu va fi cel mai bun stoper din România!”, a afirmat el la DigiSport. Nedelcu, 23 de ani, e mijlocaș defensiv la bază și nu a mai jucat vreun meci oficial din iunie 2020, atunci când s-a accidentat la genunchi într-un meci cu CFR pierdut cu 0-1 la Cluj.

Sursa: GSP.RO

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad