Connect with us

Evenimente

Tânăr reținut după cinci furturi comise

Published

on

Ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 31 de ani din municipiul Botoșani,  cercetat sub aspectul comiterii a cinci infracțiuni de furt calificat.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 05 decembrie 2020 – 06 ianuarie 2021, ar fi sustras din mai multe societăți comerciale bunuri constând în articole vestimentare și  electronice,  precum și genți de mână conținând  bani și carduri bancare.

La data de 13 decembrie 2020, în timp ce tânărul de 31 de ani se afla într-un centru comercial din municipiul Botoșani, profitând de neatenția persoane vătămate, i-ar fi sustras acesteia un rucsac pe care îl lăsase nesupravegheat, prejudiciul creat fiind de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, la data de 02 ianuarie 2021, în timp ce se afla în același centru comercial, ar fi sustras dintr-un magazin cu articole vestimentare,  două perechi de pantaloni bărbătești, prejudiciul creat fiind de peste 200 de lei.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad